Це допоможе нам зробити світ добрішим і більше затишним для диких мешканців лісів, річок та гір нашої країни. Обирайте листівку з улюбленою твариною, читайте побажання та діліться з близькими у новорічні свята!
Про фонд WWF-Україна
Всесвітній фонд природи WWF – найвпливовіша у світі незалежна організація, яка займається захистом довкілля. З 1961 року наша місія – побудувати майбутнє, в якому люди живуть у гармонії з природою.

Ще з часів зародження, все живе на Землі еволюціонувало у тісному зв'язку одне з одним. Зникнення одного виду впливає на всю мережу життя. Це нагадує ефект доміно, коли кожний елемент, падаючи, розпочинає падіння наступного.

З 1970 року чисельність популяцій тварин зменшилася по всьому світу майже на 70%! Тільки уявіть, що з вашого будинку зникло дві третини сусідів. Причина в тому, що ми, люди, захоплюємо все більше території – для сільського господарства та будівництва. Але в наших силах допомогти природі відновитися – збільшити заповідні території, більш стало споживати та виробляти. Без цього, одним з наступних видів, що зникає, можемо стати ми самі.

Майже 60 років WWF займається відновленням природних територій, захистом диких тварин та трансформацією до сталого розвитку в понад 100 країнах світу. Україна – одна з них.

Українська команда WWF – це професійні екологи, ботаніки, зоологи, фахівці з лісової справи, комунікаційники та проєктні менеджери. В основі їхньої діяльності – науковий підхід. Аби результати були більш системними, команда діє на різних рівнях — від польових досліджень до участі у розробці законопроєктів на захист природи.
Ми знаємо, що лише разом можна досягти визначної мети, тому долучаємо до проєктів державні органи влади, медіа, бізнес, громадські організації, волонтерів та науковців. А тепер і вас!
Діяльність WWF в Україні
Партнери Новорічної кампанії